INTO Conceptin POD 1 tarjoaa Bodymajan kehonkoostumusmittausasiakkaille yksityisyyden ja asiointirauhan.

POD 1-mittauspiste tarjoaa asiakkaille yksityisyyttä ja rauhallisen asiointikokemuksen

Bodymaja – Yhteistyössä INTO Conceptin kanssa

Syyskuussa 2021 perustettu Bodymaja on noussut Suomen johtavaksi kehonkoostumusmittausten asiantuntijaksi. INTO Concept on tehnyt tiivistä yhteistyötä Bodymajan kanssa yrityksen perustamisesta lähtien, jolloin heille räätälöitiin mittauspiste POD 1 -äänieristetystä työtilasta, joka tarjoaa asiakkaille yksityisyyttä ja rauhallisen asiointikokemuksen.

Bodymajalla on tällä hetkellä 15 mittauspistettä eri puolilla Suomea. Vuoden 2024 aikana avatut uusimmat mittauspisteet sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa, Itäkeskuksessa, Kauppakeskus Redissä ja Espoon Lippulaivassa. Näiden myötä Bodymajan mittauspisteverkosto on vahvistunut erityisesti pääkaupunkiseudulla. Mittauspisteitä löytyy myös Vantaalta, Tampereelta, Raisiosta, Kuopiosta, Jyväskylästä, Lahdesta ja Oulusta.

Laajan mittauspisteverkoston ansiosta tuhannet asiakkaat hyödyntävät Bodymajan palveluita kuukausittain. Bodymajan tavoitteena on auttaa ihmisiä ymmärtämään kehoaan paremmin ja saavuttamaan omat hyvinvointi- ja terveystavoitteensa. Jokaiselle asiakkaalle tarjotaan henkilökohtainen ja miellyttävä kokemus, jossa hyödynnetään parhaita laitteita ja uusinta teknologiaa.

POD 1 -mittauspiste Kauppakeskus Kaaressa

”Yhteistyö INTO Conceptin kanssa on ollut avainasemassa mittauspisteidemme kehittämisessä. INTO Conceptin räätälöimät POD-tilat takaavat toimivan ja miellyttävän ympäristön asiakkaillemme. Mittaustilojen elektroniset lukot ja maitolasiteippaus varmistavat yksityisyyden, sekä räätälöity sähkönsyöttö mahdollistavat tilojen käytön asiakkaidemme omien aikataulujen mukaan. INTO Conceptin hieno design ja käytännölliset ratkaisut ovat merkittävä osa sitä, miksi voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.”, toteaa Bodymajan toimitusjohtaja Aapo Hirvensalo.

INTO Conceptin tuotteet ovat syntyneet tarpeesta ja suunnitellaan intohimolla. Tuotteemme ovat räätälöitävissä juuri teidän toiveidenne mukaisesti, mahdollistaen tilojen monipuolisen käytön ja erilaiset työskentelytavat ja -tyylit huomioiden. Kysy lisää myynnistämme: sales@intoconcept.com.